Torsdag

Mässa och rundvandring

På torsdag eftermiddag välkomnar vi er till en mässan Genvägen med flera taggade företag som vill prata med just er. Se vilka företag som ska vara med under "Gäster". För att inte alla ska trängas där samtidigt kommer ni vara indelade i tre grupper. När ni inte är på mässan kommer ni få möjlighet att gå på en rundvandring på campus och lära känna varandra lite bättre.

Bild på en slänggunga
Bild på glas i nattmiljö

Pub

Torsdagskvällen bjuder på pubrunda. Två pubar kommer att öppnas upp på campus. Ena hålls i Kalle Glader och där kommer maten att finnas. Den andra hålls i KfKbs sektionslokal och där kan man dricka bioteknikinspirerade drinkar. På båda ställena kommer det finnas gott om dryck och såklart även dansgolv.

Klädkod: Valfritt, ovve är kul!

Fredag

Inspirationsföreläsningar

På förmiddagen på fredagen kommer det bjudas på inspirationsföreläsningar. Forskarna Julie Gold och Johan Bengtsson-Palme kommer berätta för er om sin forskning som de bedriver här på Chalmers. Läs mer om deras föreläsningar under "Gäster".

Bild på agarplattor med bakterieodlingar
Bild på en bioskrivare

Studiebesök

På fredagseftermiddagen kommer några av er att få gå på studiebesök hos CELLINK! Där kommer ni bland annat få en demonstration av deras häftiga 3D-skrivare! De som blir kvar på Chalmers kommer få möjlighet att besöka några av Chalmers labb; Livsmedelsvetenskap, Industiell bioteknik. Anmälan finns på mejl.

Sittning

På fredagskvällen är det dags för en klassisk Chalmerssittning med temat 80-talet! Det bjuds på mat, dryck och en massa skoj! Innan dess blir det spökvandring med roliga aktiviteter utomhus, så se till att ha tillräckligt med kläder på er.

Klädkod: Temaenligt!

Bild på graffiti

Lördag

Bild på pipettering i provrör

Inspirationsföreläsningar

På lördagen kommer det att bjudas på ännu fler inspirationsföreläsningar. Innan lunch kommer Ellen Andréasson och Frida Persson att berätta om sina karriärer efter studierna på Chalmers. Efter lunch kommer Sebastian Persson berätta om sitt PhD-projekt och Eduard Kerkhoven om sin forskning. Läs mer om deras föreläsningar under "Gäster".

Bankett

På lördagskvällen avslutas Bioteknikdagarna med en bankett med underhållning i Chalmers egna kårrestaurang. Se till att komma i tid. Efter banketten blir det eftersläpp på samma ställe så stanna gärna kvar!

Klädkod: Mörk kostym och teknologmössa!

Bild på ett fint dukat bord