img
      Hem                 Om Oss                 Hitta Hit                 Länkar                 Studiebesök                 Schema

Om oss

img

Emmie Pohjanen - Projektledare

img

Jenny Sjöström - Vice Projektledare och Kassör

Ålder: 21

Årskurs och ev. inriktning: 4 - master industriell bioteknik med inriktning miljö och cellbaserad processbioteknik

Varför BTD? Jag är med i projektgruppen för att jag vill lära mig nya saker om att leda ett större projekt. Jag har varit på två BTD tidigare och tycker det känns jättekul att få vara med att arrangera i år!

img

Rebecka Bergsten - Företag

Ålder: 22

Årskurs: 3

Varför BTD? Jag är en tjej på 22 år som läser mitt tredje år på KTH's civilingenjörsprogram med inriktning mot bioteknik. Det bästa med denna utbildning tycker jag är dess bredd, att jag får läsa så många olika saker främst inom kemi och biologi.

img

David Jonsson - Företag

Ålder: 22

Årskurs: 4 - Master i industriell bioteknik med inriktning miljö

Vaför BTD? Konceptet som BTD har verkar roligt där man får samverka med andra studenter med liknande intressen. Jag ville även arbeta i en grupp med ett gemensamt mål; att leverera ett bra event för alla medverkande.

img

Tobias Karlsson - Lokal och Logistikansvarig

Ålder: 21

Årskurs: 3 - Civilingenjörsprogrammet i Bioteknik

Varför BTD? På introveckan rekommenderade alla föreläsare att man bör engagera sig i något under sin studietid. Efter att halva min studietid hade gått och att jag fortfarande inte engagerat mig gjorde mig väldigt taggad för Bioteknikdagarna som endast hålls på KTH var sjätte år! Logistik och bioteknik har båda varit intressen och när jag kunde kombinera dessa var valet givet.

img

Emmy Ståhl - Matansvarig

img

Olle Serrander - Alumn och Forskaransvarig

img

Isac Ingfeldt - Pr och Webdesign

Ålder: 25

Årskurs: 4 - Master i industriell bioteknik med inriktning miljö.

Varför BTD? Jag sökte till BTD's projektgrupp för att jag ville testa att engagera mig i någon studentaktivitet utanför mina studier och det kändes som om BTD hade många roliga utmaningar att ta sig an.

img

Sebastian Augustinsson - Pr och Webbbdesign

Ålder: 22

Årskurs: 2

Varför BTD? Jag sökte till BTD's projektgrupp i ambition att få vara med och påverka och utveckla evenemangets ansikte utåt. I rollen som ansvarig för PR och webbdesign har jag haft möjlighet att kombinera två breda intressen, bioteknik och grafisk design, samtidigt som jag fått engagera mig i sektionen.

img

Karin Alexandersson Ros - Sittningsansvarig

img

Paula Luu - Studiebesök