img
      Hem               Om Oss               Hitta Hit               Företag               Studiebesök               Schema

Om oss

img

Emmie Pohjanen - Projektledare (projektledare@bioteknikdagarna.org)

Ålder: 24

Årskurs: 4 - Master i industriell bioteknik med inriktning miljö och cellbaserad processteknik

Varför BTD? Jag satt som vice ordförande i BTS styrelse förra året och märkte med skräckblandad förtjusning att ingen annan var villig att ta på sig projektet. Jag älskar att göra saker som ligger utanför min comfort zone och att leda arbetet för BTD kändes precis som en sådan grej! Det allra bästa är att en får arbeta med helt fantastiska personer som hjälper en att göra verklighet av sina galna visioner. Jag är supertaggad på BTD och hoppas att ni är det också!

img

Jenny Sjöström - Vice Projektledare och Kassör (kassor@bioteknikdagarna.org)

Ålder: 21

Årskurs och ev. inriktning: 4 - master industriell bioteknik med inriktning miljö och cellbaserad processbioteknik

Varför BTD? Jag är med i projektgruppen för att jag vill lära mig nya saker om att leda ett större projekt. Jag har varit på två BTD tidigare och tycker det känns jättekul att få vara med att arrangera i år!

img

Rebecka Bergsten - Företag (foretag@bioteknikdagarna.org)

Ålder: 22

Årskurs: 3 - Civilingenjörsprogrammet i Bioteknik

Varför BTD? Jag valde att söka till BTD som företagsansvarig för att jag ville komma i kontakt med näringslivet. Jag tyckte det verkade vara ett bra sätt att få insyn i de olika branscher som är aktuella för personer med en utbildning inom bioteknik.

img

David Jonsson - Företag (foretag@bioteknikdagarna.org)

Ålder: 22

Årskurs: 4 - Master i industriell bioteknik med inriktning miljö

Vaför BTD? Konceptet som BTD har verkar roligt där man får samverka med andra studenter med liknande intressen. Jag ville även arbeta i en grupp med ett gemensamt mål; att leverera ett bra event för alla medverkande.

img

Tobias Karlsson - Lokal och Logistikansvarig (logistik@bioteknikdagarna.org)

Ålder: 21

Årskurs: 3 - Civilingenjörsprogrammet i Bioteknik

Varför BTD? På introveckan rekommenderade alla föreläsare att man bör engagera sig i något under sin studietid. Efter att halva min studietid hade gått och att jag fortfarande inte engagerat mig gjorde mig väldigt taggad för Bioteknikdagarna som endast hålls på KTH var sjätte år! Logistik och bioteknik har båda varit intressen och när jag kunde kombinera dessa var valet givet.

img

Emmy Ståhl - Matansvarig (mat@bioteknikdagarna.org)

Ålder: 24

Årskurs och ev. inriktning: 4 - Master inom medicinsk bioteknik

Varför BTD? Jag sökte till årets projektgrupp för att jag ville prova något nytt, och att vara med och anordna ett större evenemang som BTD verkade roligt. Jag har tidigare varit på BTD och tycker att det är ett roligt koncept där man får träffa både nya personer och företag och ha roligt!

img

Olle Serrander - Alumn och Forskaransvarig (forskning@bioteknikdagarna.org)

Ålder: 26

Årskurs: 3

Varför BTD? Jag sökte till BTD för att jag gillar tanken kring att vara med och anordna ett evenemang som främjar bioteknik och livsvetenskaper och som erbjuder studenterna något som kanske inte vanligtvis får plats inom ramarna för deras utbildning, t.ex. inspirationsföreläsningar och kontakt med företag.

img

Isac Ingfeldt - Pr och Webdesign (webb@bioteknikdagarna.org)

Ålder: 25

Årskurs: 4 - Master i industriell bioteknik med inriktning miljö.

Varför BTD? Jag sökte till BTD's projektgrupp för att jag ville testa att engagera mig i någon studentaktivitet utanför mina studier och det kändes som om BTD hade många roliga utmaningar att ta sig an.

img

Sebastian Augustinsson - Pr och Webbbdesign (webb@bioteknikdagarna.org)

Ålder: 22

Årskurs: 2

Varför BTD? Jag sökte till BTD's projektgrupp i ambition att få vara med och påverka och utveckla evenemangets ansikte utåt. I rollen som ansvarig för PR och webbdesign har jag haft möjlighet att kombinera två breda intressen, bioteknik och grafisk design, samtidigt som jag fått engagera mig i studentlivet.

img

Karin Alexandersson Ros - Sittningsansvarig (sittning@bioteknikdagarna.org)

Ålder: 22

Årskurs: 3

Varför BTD? Jag sökte till projektgruppen för att träffa studenter från olika platser av landet som studerar samma sak som jag. För att lära mig om möjligheterna det finns i olika städer, men även för att visa hur det är att studera i Stockholm. Jag såg det även som en möjlighet att få inblick i de fält man kan jobba inom som bioteknolog.

img

Paula Luu - Studiebesök (studiebesok@bioteknikdagarna.org)

Ålder: 23

Årskurs och ev. inriktning: 4 - Master i industriell bioteknik med inriktning miljö

Varför BTD? Jag har tidigare varit med på två BTD och älskar evenemangsupplägget. I år är jag med i projektgruppen för att komma i kontakt med näringslivet i Stockholm. Som studiebesöksansvarig hoppas jag på att kunna hitta flera intressanta studiebesök som kommer att inspirera studenter.