Information

Håll koll på den här sidan! När BTD närmar sig kommer viktig information att läggas upp här.

26/11:

Fredagsinfo

Här kommer lite nyttig information för dagen, trevlig läsning!
Ni måste checka ut från hotellet senast 9:45. Då går ni till campus och lämnar ert bagage i U3, samma sal som igår. Ta samma ingång som när ni skulle till intro-föreläsningen igår (finns utmärkt i info-bladet!), de andra är låsta.
Grupp 1 går sedan till Ledsna Flickan i A-huset där mässan Genvägen hålls (finns också utmärk i info-bladet och på hemsidan). Grupp 2 går till märkesbacken. Klockan 12:00 är det lunchföreläsning i A2 (ligger i anslutning till mässan). Självklart bjuder vi på lunch! Efter lunchen stannar grupp 2 på mässan och grupp 1 går ut till märkesbacken.
Ni som har privata samtal ansvarar själva för att hålla koll på tiden för dessa. På mässan kommer vi finnas tillgängliga för att hjälpa er att hitta! Är man i märkesbacken och ska på privat samtal får man alltså gå tillbaka till mässan så hjälper vi dig där.
Klockan 15 är det fikaföredrag i A2.
Efter fikaföredraget är det dags att ta sig till sovsalarna! Det gör man smidigast med buss. Sovsalarna öppnar ca 17 och maten på puben serveras 18:00 så här gäller det att vara lite snabb! Man kommer alltså inte hinna packa upp och pumpa luftmadrass, utan bara lämna sin packning i rätt sovsal. Puben börjar 18 :00 och hålls på [hg] i Ryd, hit tar man sig smidigast med buss (hållplats Ryd centrum, buss 3) från sovsalarna! Närmaste busshållplats från sovsalarna är Parkgatan. Om man bor kvar på hotellet är det gångavstånd till puben.
Som vanligt, fråga era BTS-reppar om något är oklart! Vi ses på mässan!

26/11:

Sovsalar

Ni kommer att få sova på folkungaskolan inatt fram till på söndag. För att hitta dit fungerar det att åka buss 3 från Solhaga (donkensidan) till parkgatan. Därefter använder ni er av google maps för att hitta folkungaskolan.
I vilka salar ni kommer sova hittar ni i ett exceldokument som publicerades på facebooksidan. Dessa salar bestämmer ni helt själva om ni vill byta runt i, det ända är att det inte får sova fler än 15 pers per sal på grund av brandrisk.
Ni kommer duscha på campushallen här på campus valla! Även den, som allt annat, går att google mapsa. Glöm inte hygienartiklar eller handduk!

25/11:

Nu kör vi igång!

Från 13:30 kommer vi att stå vid Blå Havet och möta upp er. För att hitta till Blå Havet kan man antingen google mapsa sig fram eller se vägbeskrivning i info-bladet. Ni som har packning med er kommer att få lämna den i vår garderob under intro-föreläsningen.
Efter föreläsningen får ni gå till hotellet och checka in! Där har ni lite tid att landa innan det är dags för fulvinsrunda! Vi kommer möta upp er igen vid 17:20 på Blå Havet och följa er till fulvinsrundan som kommer hållas bakom C-huset. Sedan är det fulsittning, mellanhäng och eftersläpp på Schlaget-kravallen! Kom ihåg biljett, leg och STUK-appen!!

17/10:

Sista chansen att anmäla sig!

Ikväll stängs anmälan vid kl 23:59. Om du har blivit erbjuden en plats på BTD kommer du få ett bekräftelsemejl på tisdag den 19:e oktober. Därefter har du tills den 22:a oktober kl 23:59 att betala och fylla i ytterligare ett formulär som bifogas i mejlet.

11/10:

Snart är det dags!! Här kommer anmälningslänkarna till Bioteknikdagarna 2021.

Anmälan öppnar vid 12:30 så var redo!! Länkarna är lärosätesspecifika, så se till att klicka på DITT LÄROSÄTES anmälningsformulär.

8/10:

💚Anmälan öppnar måndag 11 oktober kl. 12:30💚

och görs via ett formulär som kommer att läggas upp under denna flik och även på facebook. Anmälningsperioden är sedan öppen till och med söndag 17 oktober kl. 23:59. Tisdag 19 oktober kommer alla som har anmält sig att få ett mail där man får veta om man har fått en plats eller inte. Om man har blivit erbjuden en plats har man fram till 22 oktober kl. 23:59 på sig att betala biljetten och fylla i ytterligare ett formulär som bifogas i mailet. Observera att det kommer finnas olika anmälningsformulär, ett för varje lärosäte! Det är därför mycket viktigt att du fyller i rätt formulär, annars kan vi inte behandla din anmälan.