Företagsmässan Genvägen

Fredagen den 8:e november hålls företagsmässan genvägen på Kemicentrum i samband med bioteknikdagarna. Under förmiddagen kommer ni får möjlighet att träffa företagsrepresentanter som är intresserade av just bioteknikstudenter! Denna sida kommer att uppdateras med fler företag i och med att vi blir färdiga med signerandet

Cobra Biologics AB

Cobra Biologics är en världsledande kontraktstillverkare (CDMO, Contract Development and Manufacturing Organisation) inom genterapi och mikrobiota. Cobra har en unik kunskap och över 20 års erfarenhet inom tillverkning av biologiska läkemedel och aseptisk fyllning. Som CDMO erbjuder vi ett brett utbud av integrerade och fristående utvecklingstjänster som kan skräddarsys efter den enskilda kundens behov. Vi har två GMP-godkända faciliteter, en i Sverige och en i Storbritannien. Vi på Cobra känner stolthet över att kunna leverera det som efterfrågats samt att vi får bistå våra kunder i tillverkningen av högkvalitativa produkter som kan förbättra eller rädda liv.

IDL Biotech AB

IDL Biotech AB (publ) är ett publikt svenskt bioteknikbolag, specialiserat på in vitro diagnostik inom onkologi och bakteriologi. Bolaget utvecklar, producerar och marknadsför unika och kostnadseffektiva produkter för medicinskt angelägna indikationer. IDL Biotech AB (publ) har ett etablerat internationellt distributörsnätverk. Bolagets aktier (IDL) är noterade på Spotlight Stock Market.

ÅF

ÅF Pöyry är ett ingenjörs- och designföretag med verksamhet inom energi, industri och infrastruktur. Vi är idag mer än 16 000 medarbetare och inom Life Science arbetar cirka 450 personer med bland annat projektledning, process- och produktutveckling, kvalitet och validering inom läkemedel, medical device och livsmedel. Vi har kontor i mer än 50 länder världen över, från Brasilien till Vietnam, och vi skapar hållbara lösningar för kommande generationer genom att förena människor och teknik.

ALTEN

På ALTEN utvecklar och levererar vi kompetens för världsledande företag genom de mest engagerade teknik- och IT-konsulterna. Våra kunder återfinns inom branscher som Energy, Telecom, Automotive, Defence & Aerospace, Industry, Life Science, Pharma & Infrastructure och vi är verksamma genom hela produktutvecklingskedjan. Som en del av ALTEN Group har vi ca 34 000 medarbetare och verksamhet i över 25 länder. Inom Life Science söker vi just nu kompetens inom Analytisk kemi, Kvalitetskontroll, QC, Kvalitetssäkring, QA, Validering, Molekylär- och mikrobiologi, Process, Produktions- och omgivningshygien samt Produktutveckling inom Life Science i Skåne-, Göteborgs- och i Stockholmsområdet. We believe in growing together!

Södra Skogsägarna

Vår viktigaste resurs är våra medarbetare! Medarbetare som trivs och visar stort engagemang är avgörande för Södras framgång. Södra Cell Mörrum är världsledande inom pappers- och textilmassa. Förutom massa levererar vi el, fjärrvärme och biobränsle och även tallolja till drivmedelsindustrin och terpentin till parfymindustrin. Vi strävar alltid efter att bli bättre i vårt miljöarbete, vi vill ha så lite negativ påverkan på vår omgivning som möjligt. Tack vare innovationskraften inom Södra kan vi nu återvinna textila blandmaterial. Vi har skapat en världsunik hållbar innovation som möjliggör ett kretslopp för textilier och en lösning på en stor global utmaning.