Kvällsaktiviteter

 

TORSDAG

 

Under torsdagen välkomnas alla bioteknikstudenter till Uppsala. Alla sex lärosäten samlas och får lära känna varandra genom lekar och annat skoj. Kontakter knyts och nya vänskaper byggs upp. Vänskaper som under resterande dagar av BTD kan stärkas!

 

 

 

FREDAG

 

Dags att bli lite pretto! För att fira att X-sektionen fyller 25 år kommer det hållas jubileumssittning (gasque) på Norrlands nation, som är sammanslagen med Bioteknikdagarnas finsittning. Det kommer serveras fördrink, trerätters med dryck och det kommer bjudas på olika typer av underhållning under kvällen. Efter sittningen kommer det hållas släpp (klubb) så att man kan dansa loss fram till 02. Klädkod är mörk kostym, så packa ned finkläderna och tagga årets fetaste sittning!

 

LÖRDAG

 

Dags att ta del av en riktig uppsalatradition; Nationsrunda! I Uppsala finns det 13 nationer som sysslar med både det ena och det andra; de säljer bland annat öl. Under kvällen kommer vi ta oss runt mellan de olika nationerna i grupper, och på varje nation intar man valfri dryck. Spännande va? Det kommer det vara.

 

Under kvällen kommer det även finnas olika uppdrag att utföra tillsammans med sina gruppmedlemmar; flest utförda uppdrag vinner!

 

När (om) man lyckats ta sig genom alla nationer, avslutas kvällen på en slutnation där det är släpp (klubb) för allihopa, tillsammans med andra studenter!

Tänk på att dricka varannan vatten om du vill, det kan vara bra ibland. Man vill ju bli insläppt på sista stället också, eller hur?

 

Glöm för guds skull inte ovven! Tagga!